Verzenden en bezorgen

<a href=People photo created by freepik - www.freepik.com">

verzenden en bezorgen
Over het algemeen geldt dat voorradige producten die op werkdagen voor 15:30 uur zijn besteld, dezelfde dag nog gereed gemaakt worden voor verzending. Afhankelijk van de transporteur wordt dit binnen 1 tot 2 werkdagen op uw locatie afgeleverd. Tijdens drukke perioden kan het voorkomen dat ofwel ons eigen logistieke centrum ofwel de transporteur de levering niet binnen het aangegeven tijdspad kan waarmaken.
Wij proberen uw bestelling altijd in één keer uit te leveren. Het kan echter voorkomen dat één van de door u bestelde artikelen niet op voorraad was. In dat geval, leveren wij het deel wat wel voorradig is uit en worden de niet voorradige artikelen in backorder gezet. Deze zullen zo spoedig mogelijk aan u worden na geleverd, zonder extra verzendkosten. Niet voorradige artikelen kunnen een levertijd van twee weken of langer hebben.
Bestellingen van €250,- netto excl. of hoger worden franco via een daglevering verzonden. Voor bestellingen kleiner dan €250,- netto excl. Brengen wij €15,- verzendkosten (excl. btw) in rekening.
Ja dat is mogelijk, echter is deze optie nog niet mogelijk via onze webshop. Direct na het ingeven van uw weborder kunt u telefonisch contact met ons opnemen om aan te geven dat u uw order via nachtlevering wenst te ontvangen. Wij zullen dit dan in uw digitale order aanpassen. Wanneer u uw bestelling via mail of telefonisch aan ons doorgeeft kunnen wij uw bestelling ook voor nachtlevering aanmerken. Uw account moet hier in ons systeem echter wel voor zijn ingesteld. Bovendien dient u over voorzieningen te beschikken waardoor het voor onze transporteur mogelijk is uw order ’s nachts veilig te kunnen bezorgen. Voor nachtleveringen berekenen wij altijd €16,- ongeacht de hoogte van uw totale orderbedrag.