Betalen en facturatie

<a href='https://www.freepik.com/photos/business'>Business photo created by freepik - www.freepik.com</a>

Betalen en factureren
Indien u een inlog heeft voor onze webshop bent u als klant bekend bij ons en zal uw account over het algemeen ingesteld staan met de optie “betalen op rekening”. Dit houdt in dat u achteraf een factuur van ons zult ontvangen. Een aantal klanten staan echter ingesteld op “vooraf betalen”. Indien dit voor uw account het geval is, kunt u via de betaaloptie Bancontact vooraf uw bestelling aan ons voldoen, waarna wij tot levering over zullen gaan.
Op het moment dat de order door ons magazijn is verzameld en klaargemaakt voor verzending, wordt er automatisch een factuur in ons systeem aangemaakt. Deze wordt ’s avonds per mail verzonden naar het emailadres dat op uw account staat ingesteld. Op al onze facturen staat duidelijk uitgesplitst wat het btw bedrag is van de bestelling die via de Stierman De Leeuw webshop is geplaatst.
Wanneer uw factuur afwijkt van uw bestelling kan dit komen omdat er bijvoorbeeld nog artikelen voor u in backorder staan en dus nog nageleverd zullen worden. Wanneer u echter twijfels heeft, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via +31 (0)575-599999 of info@stiermandeleeuw.nl.